Nieuw in de verhuur

“Nieuw in de verhuur”, een nieuwe rubriek bij Hallo Terschelling. De verhuur accommodaties op onze website begint te groeien en daarom hebben wij besloten om iedere keer als er een nieuwe accommodatie wordt toegevoegd, daar een aparte rubriek aan te wijden en die op onze hoofdpagina te plaatsen. Deze blijft minimaal 14 dagen staan of langer, mits er geen andere nieuwe accommodaties zich heeft aangemeld.

Deze week laten wij u kennismaken met het luxe, duurzame, 5 á 6 persoons chalet Mameloe. Chalet Mameloe staat op Om ’t Noord in Midsland Noord. Op om’t Noord zijn sinds 2015 meerdere nieuwe duurzame chalets verkocht aan particuliere eigenaren. Het project is in twee fases gebouwd en aangelegd. Momenteel wordt er gewerkt aan de tweede fase en zijn er nog enkele chalets in aanbouw.

Sinds kort is Chalet Mameloe geheel klaar voor de verhuur. Chalet Mameloe is geschikt voor 5 a 6 personen en is een luxe, duurzaam ingericht chalet.

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden, dus kijkt u gerust even binnen met ons mee.

Wilt u zelf graag eens een keer komen logeren in Chalet Mameloe? Meer info over Chalet Mameloe en de beschikbaarheid bekijkt u hier.

 

Nieuw in de verhuur -Chalet-Mameloe-Hallo-Terschelling