Chalets op Terschelling

Informatie over Chalets op Terschelling

Soort vakantiehuis: Chalets
Gelegen: Recreatieparkje Om't Noord
Plaats: Midsland Noord
Huisdieren: Niet toegestaan
Speelgelegenheid voor kinderen: Op naast gelegen camping


Direct boeken

Een tweede huis op Terschelling?

Voor Om ’t Noord speciaal ontworpen luxe vakantiehuisjes op het unieke waddeneiland Terschelling

Het huisje is een prettig verblijf geschikt voor alle jaargetijden zodat je 365 dagen van het jaar kunt genieten

Ligging;

De bungalows van Om ’t Noord liggen midden op het eiland.

Aangrenzend aan duin-, heide- en bosgebied en op fiets- en loopafstand van zowel het Noordzeestrand als het dorp Midsland met al haar gezellige winkeltjes en uitgaansgelegenheden.

Het ambitiemanifest om de Wadden in 2020 energie neutraal te maken staat centraal tijdens de ontwikkeling van het park (zie www.waddenzee.nl).

De bungalows zullen zonder aardgas functioneren en zijn daardoor minder milieubelastend.
Deel deze Chalets op Terschelling via Social Media:

Chalets op Terschelling

Speciaal voor de bezoekers van het eiland met een iets luxere smaak en aandacht voor duurzaamheid bieden wij een ruim aanbod aan luxe vakantie chalets op Terschelling. Chaletsdie u...

Lees meer

Chalets op Terschelling

Speciaal voor de bezoekers van het eiland met een iets luxere smaak en aandacht voor duurzaamheid bieden wij een ruim aanbod aan luxe vakantie chalets op Terschelling. Chaletsdie uw vakantie of weekendje weg tot een ware belevenis maken. De chalets hebben zowel aan de binnenkant als de buitenkant een moderne uitstraling.  De chalets zijn dan ook van alle moderne gemakken voorzien. Ingericht met moderne inbouwapparatuur in de keuken tot een “sterrenkijker” skylight als ook een van de slaapplaats. U vindt het allemaal in de chalets op recreatiepark Om ’t Noord.

Genieten in moderne luxe Chalets op Terschelling

De moderne chalets op Terschelling  zijn specifiek ingericht om u in alle jaargetijden een prettig verblijf te bieden op ons mooie eiland. Naast alle faciliteiten voor de volwassenen is er ook een zeer prettige speelomgeving voor de kleinsten onder ons. Er is namelijk een prachtig aangelegde speeltuin op de naastgelegen camping waar de kinderen gebruik van mogen maken.

De huisjes zelf zijn zeer ruimtelijk ingericht en hebben een ruime lichtinval waardoor het ook binnen zeer prettig vertoeven is. Door de ruime opzet van het park kunt u ook buiten in de tuin en op het eigen terras genieten van het mooie weer.

Binnen vindt u naast de moderne keuken een ruime woonkamer en prettige slaapkamers. Uniek hierbij is dat een van de slaapplaatsen is voorzien van een zogenaamde “sterrenkijker”waardoor u het hele jaar letterlijk kunt slapen onder de sterren.

Boek nu uw chalet op Terschelling en kom genieten

Naast de chalets op Terschelling bieden wij ook bungalows, familiehuizen en vakantieboerderijtjes te huur aan. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of boek direct uw accommodatie.

De volgende chalets zijn via ons te boeken.

Wadzand, Krab, Tante Alie, Lichthûs, Florizand, Noardewyn, Black BeautyNieuw Noorderland , Mameloe


Lees minder