Duurzame vakantiehuisjes op Terschelling.

Duurzame vakantiehuisjes, u vindt ze tegenwoordig ook op Terschelling. Recentelijk zijn er duurzame vakantiehuisjes geplaatst op het parkje Om ’t Noord in Midsland Noord.  Jort Bonne is de initiatiefnemer van dit parkje. In samenwerking met het team van Depot Rotterdam, onder leiding van eigenaar en interieurontwerper Coenraad Miske, zijn er voor Om t Noord’ vakantiebungalows ontworpen met gevoel voor kwaliteit, gebruikmakend van de de juiste elementen. De perfecte verhoudingen en de geschikte materialen vormden de basis voor de inrichting. Op deze wijze ontstaat een geheel persoonlijke leefomgeving waarbij rekening wordt gehouden met het praktische aspect zonder kwaliteit, ruimtelijkheid en esthetiek uit het oog te verliezen.

Deze duurzame vakantiehuisjes, die geheel zonder aardgas als energiebron werken, staan op een terrein met een vijftiental gelijke vakantiehuisjes. Allen op eigen grond en met groen afgeschermde tuin voor uw privacy en die van uw mede vakantieburen.

Wilt u ook eens een keer een duurzaam vakantiehuisje op Terschelling huren? Bekijk hieronder ons aanbod. Klik op de foto voor meer info per chalet.

chalet tante alie terras pizza oven - Hallo Terschelling  chalet wadzand terschelling buitenaanzicht hangmat gazon - Hallo Terschelling?  chalet lichthus terschelling terras picknicktafel buitenhaard - Hallo Terschelling

 

chalet-de-grote-beer-terschelling-midsland-noord  chalet krab buitenaanzicht - Hallo Terschelling  chalet florizand buitenaanzicht - Hallo Terschelling