Duurzame vakantiehuisjes op Terschelling.

U bent op zoek naar duurzame Chalets op Terschelling?

Speciaal voor de bezoekers van het eiland met een iets luxere smaak en aandacht voor duurzaamheid bieden wij een ruim aanbod aan luxe vakantie chalets op Terschelling. Chalets die uw vakantie of weekendje weg tot een ware belevenis maken. De chalets hebben zowel aan de binnenkant als de buitenkant een moderne uitstraling.  De chalets zijn dan ook van alle moderne gemakken voorzien. Ingericht met moderne inbouwapparatuur in de keuken tot een “sterrenkijker” skylight als ook een van de slaapplaats. U vindt het allemaal in de duurzame vakantiehuisjes c.q chalets op recreatiepark Om ’t Noord.

Genieten in moderne luxe Chalets op Terschelling

De moderne chalets op Terschelling  zijn specifiek ingericht om u in alle jaargetijden een prettig verblijf te bieden op ons mooie eiland. Naast alle faciliteiten voor de volwassenen is er ook een zeer prettige speelomgeving voor de kleinsten onder ons. Er is namelijk een prachtig aangelegde speeltuin op de naastgelegen camping waar de kinderen gebruik van mogen maken.

De huisjes zelf zijn zeer ruimtelijk ingericht en hebben een ruime lichtinval waardoor het ook binnen zeer prettig vertoeven is. Door de ruime opzet van het park kunt u ook buiten in de tuin en op het eigen terras genieten van het mooie weer.

Binnen vindt u naast de moderne keuken een ruime woonkamer en prettige slaapkamers. Uniek hierbij is dat een van de slaapplaatsen is voorzien van een zogenaamde “sterrenkijker”waardoor u het hele jaar letterlijk kunt slapen onder de sterren.

Boek nu uw chalet op Terschelling en kom genieten

Naast de chalets op Terschelling bieden wij ook bungalows, familiehuizen en vakantieboerderijtjes te huur aan. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of boek direct uw accommodatie.

De volgende duurzame vakantiehuisjes c.q chalets zijn via ons te boeken.

Krab, Tante Alie, Lichthûs,  Black Beauty

 

 

Vakantiehuisbeheer Terschelling

Linnenservice Terschelling