Vakantieboerderijen op Terschelling

Vakantieboerderijen op Terschelling

Centraal gelegen in Oosterend vind u een aantal authentieke en rustig gelegen vakantieboerderijtjes. Deze vakantie boerderijen zijn ingericht in landelijke stijl en bieden u een huiselijke gevoel tijdens uw vakantie. De boerderijtjes zijn centraal gelegen en hebben restaurants en de supermarkt in de nabije omgeving.

Authentiek en landelijk

De landelijke accommodaties hebben allemaal een goed ingerichte keuken, een eigen tuin en parkeergelegenheid. Er zijn vakantieboerderijtjes beschikbaar voor 6 en 11 personen waardoor er altijd een huisje is dat goed aansluit bij uw gezinssituatie. Tevens bieden verschillende boerderijtjes ook de mogelijkheid tot het meenemen van uw huisdier.

Door de authentieke en landelijke inrichting van de huisjes voelt u zich meteen thuis en wordt u vanaf het binnenstappen direct meegenomen in het eilandgevoel. Wilt u de buitenwereld toch niet volledig afsluiten? Geen enkel probleem. Dankzij de gratis wifi in de huisjes kunt u gemakkelijk het thuisfront op de hoogte houden van uw activiteiten op het eiland.

In de eigen tuin is het heerlijk toeven, en wilt u het eiland verder verkennen? Dan kunt u dit gemakkelijk doen per fiets, maar ook het openbaar vervoer is mogelijk. De huisjes bevinden zich namelijk op 500 meter van de bushalte.

Boek nu uw vakantieboerderij en kom genieten op Terschelling

Naast de vakantieboerderijtjes bieden wij ook chalets, familiehuizen en vakantiebungalows. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of boek direct uw accommodatie.

Bekijk de beschikbaarheid van onze vakantie boerderijen hieronder.