Voorjaarsvakantie op Terschelling 2024

Voorjaarsvakantie op Terschelling

Voorjaarsvakantie op Terschelling, U bent er dan toch ook? Kom genieten van het voorjaar op het eiland Terschelling.  Langzaam komt het eiland weer tot leven. Kom heerlijk Of wandelen op het 30 kilometer uitgestrekte strand. Of huur een fiets en geniet van de prachtige natuur over de 70 kilometer tellende fietspaden. Het kan allemaal in de voorjaarsvakantie op Terschelling. Terschelling heeft 70 kilomer aan fietspaden met mooie fietsroutes.

Voorjaarvakantie op Terschelling, naar een museum?

Wat is er te doen in de Voorjaarsvakantie op Terschelling?  Wilt u meer weten over de geschiedenis van het eiland, de Terschellinger cultuur en de zeevaart? Bezoekt u dan eens ’t Behouden Huys op West Terschelling. In Formerum vindt u het Wrakkenmuseum. Een museum over strandjutten, wrakken en wrakduiken. Vrij nieuw is het Bunkermuseum op West Terschelling. Wilt u alles weten over de cranberry? Breng dan een bezoek aan de Cranberry schuur.

Voorjaarsvakantie op Terschelling met kids?

Leuk om met de kinderen in de voorjaarsvakantie op Terschelling heen te gaan is het Natuur museum en zee aquarium in West Terschelling. Het museum bestaat uit een vaste presentatie, een wisselexpositie en de film- en lezingenzaal.
Op West-Terschelling vindt u nog een binnen zwembad, waar u kinderen natuurlijk altijd een plezier mee doet. Naast het zwembad vindt u de Island Gym met Cafe Zero en prachtig nieuw aangelegde buitenspeeltuin.

In de voorjaarsvakantie op Terschelling worden er ook buitenactiviteiten georganiseerd. MooiWeer organiseert het gehele jaar door diverse outdoor activiteiten. U snapt dat deze mede afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. U kunt bij hen onder andere terecht voor diverse activiteiten. Kom blokkarten op het strand of ga paintballen met een vriendengroep in het bos van West Terschelling. Of ga je liever strandrijden in een echte 4 x 4? Voor een groep sportieve waterratten kun je kiezen voor Coastraften. Verkent U liever het eiland? Kies dan voor een gps-tocht. Ook boogschieten of  Beachgolf behoort tot de mogelijkheden.

Voordelig over met Rederij Doeksen?

Begin het nieuwe jaar met een heerlijke vakantie op Terschelling en ontvang wellicht een  korting op uw autoboeking!
Check de website van Rederij Doeksen of er een korting beschikbaar is in de periode dat u graag naar Terschelling wilt komen.

Welke vakantiehuizen zijn nog beschikbaar in de voorjaarsvakantie 2024 op Terschelling?

Hebben wij u weten te overtuigen om voor Terschelling te kiezen? Bent u van plan om met de auto naar Terschelling de overtocht te maken? Check dan eerst even de beschikbare auto afvaarten bij Rederij Doeksen. Bekijk hieronder de nog beschikbare vakantiehuizen tijdens de voorjaarsvakantie  bij Hallo Terschelling. Hier vindt u de geplande schoolvakanties voor 2024  in Nederland.

Deze pagina’s hebben wij ook nog voor u:

LastminuteRederij DoeksenValentijnsdag op Terschelling 

Pasen op TerschellingFjoertoer op TerschellingMeivakantie op TerschellingHemelvaart op Terschelling

Pinksteren op TerschellingOerol op TerschellingZomervakantie op TerschellingHerfstvakantie op Terschelling

Berenloop op TerschellingKerstvakantie op TerschellingOud en Nieuw op Terschelling

Jaarwisseling op TerschellingVakantiehuis met HondWinkels op TerschellingRestaurants op Terschelling

Fietsverhuur op TerschellingAgenda op TerschellingWat te doen op Terschelling