Voorjaarsvakantie op Terschelling

Voorjaarsvakantie Terschelling - Hallo-Terschelling

Voorjaarsvakantie op Terschelling

Voorjaarsvakantie op Terschelling, U bent er dan toch ook? Kom genieten van het voorjaar op het eiland Terschelling.  Langzaam komt het eiland weer tot leven. Kom heerlijk Of wandelen op het 30 kilometer uitgestrekte strand. Of huur een fiets en geniet van de prachtige natuur over de 70 kilometer tellende fietspaden. Het kan allemaal in de voorjaarsvakantie op Terschelling. Terschelling heeft 70 kilomer aan fietspaden met mooie fietsroutes.

Voorjaarvakantie op Terschelling, naar een museum?

Wat is er te doen in de Voorjaarsvakantie op Terschelling?  Wilt u meer weten over de geschiedenis van het eiland, de Terschellinger cultuur en de zeevaart? Bezoekt u dan eens ’t Behouden Huys op West Terschelling. In Formerum vindt u het Wrakkenmuseum. Een museum over strandjutten, wrakken en wrakduiken. Vrij nieuw is het Bunkermuseum op West Terschelling. Wilt u alles weten over de cranberry? Breng dan een bezoek aan de Cranberry schuur.

Voorjaarsvakantie op Terschelling met kids?

Leuk om met de kinderen in de voorjaarsvakantie op Terschelling heen te gaan is het Natuur museum en zee aquarium . Het museum bestaat uit een vaste presentatie, een wisselexpositie en de film- en lezingenzaal. En in Hoorn vindt u tenslotte nog de Kinderboerderij & Landbouwmuseum.
Op West-Terschelling vindt u nog een binnen zwembad, waar u kinderen natuurlijk altijd een plezier mee doet.

Voorjaarsvakantie op Terschelling & activiteiten?

In de voorjaarsvakantie op Terschelling worden er ook buitenactiviteiten georganiseerd. MooiWeer organiseert het gehele jaar door diverse outdoor activiteiten. U snapt dat deze mede afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. U kunt bij hen onder andere terecht voor diverse activiteiten. Kom blokarten op het strand of ga paintballen met een vriendengroep in het bos van West Terschelling. Of ga je liever strandrijden in een echte 4 x 4? Voor een groep sportieve waterratten kun je kiezen voor Coastraften. Verkent liever het eiland? Kies dan voor een gps-tocht. Ook boogschieten of  beachgolf behoort tot de mogelijkheden.

Welke vakantiehuizen zijn nog beschikbaar in de voorjaarsvakantie op Terschelling?

Hebben wij u weten te overtuigen om voor Terschelling te kiezen? Bent u van plan om met de auto naar Terschelling de overtocht te maken? Check dan eerst even de beschikbare auto afvaarten bij Rederij Doeksen. Bekijk hieronder de nog beschikbare vakantiehuizen tijdens de voorjaarsvakantie  bij Hallo Terschelling. Hier vindt u de geplande schoolvakanties voor 2019 in Nederland.

Chalets – Bungalows – Boerderijtjes – Familiehuis – Vakantiehuizen