Familiehuizen op Terschelling

Familiehuis Jisper op Terschelling

Familiehuis “De Jisper” biedt een unieke ervaring tijdens een lang weekend of vakantie op het mooie eiland Terschelling. Dit houten familiehuis dat gelegen is nabij Formerum ligt aan de rand van bos en duinen, en heeft beschikking over eigen parkeergelegenheid, een ruime goed onderhouden tuin met veel groen en bied plek aan 5 volwassenen en 1 baby. Binnen 1 km van het huis vindt u een bushalte, grote supermarkt en een restaurant waar u heerlijk kunt dineren.

Vakantie voor het hele gezin

Het huis is voorzien van een ruime keuken waar u zelf de heerlijkste maaltijden zonder probleem klaarmaakt. Daarnaast vindt u zowel op de begane grond als op de eerste verdieping een badkamer die van alle gemakken is voorzien. Natuurlijk vindt u in dit familiehuis een eigen wasmachine en wasdroger zodat u tijdens de vakantie gewoon de was kunt doen. Op de benedenverdieping vindt u verder twee slaapkamers waarvan een met een tweepersoonsbed, en een met een twijfelaar.

De tweede slaapkamer vindt u op de verdieping. Hier vind u een tweepersoonsbed en een kinderbed. In het huisje heeft u de beschikking over gratis wifi en er is kindermeubilair aanwezig. Buitenshuis vindt u naast de ruime tuin een overdekt terras waar u tot de late uurtjes kunt zitten genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.

Bekijk hier de beschikbaarheid van het 5 persoons familiehuis de Jisper.

Boek nu uw vakantiehuis en kom genieten op Terschelling

Naast familiehuizen bieden wij ook bungalows, chalets en vakantieboerderijtjes. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of boek direct uw accommodatie.