Fietsverhuur op Terschelling

Informatie over Fietsverhuur op TerschellingUw fietsverhuur bedrijf ook op Hallo Terschelling?

  • 300 woorden tekst
  • Vermelding bedrijfsgegevens
  • Max. 8 foto’s
  • Link naar eigen website
  • Unic Selling Points
  • Meedoen is GRATIS tot 1 April 2018
  • Tegen prestatie: linkruil

JA IK DOE MEE.

Fietsverhuur op Terschelling.

Alle fietsverhuur op Terschelling bij elkaar op één pagina. Als u naar Terschelling komt en Terschelling echt wilt ontdekken, dan kan dat het beste per fiets. U komt op de mooiste...

Lees meer

Fietsverhuur op Terschelling.

Alle fietsverhuur op Terschelling bij elkaar op één pagina. Als u naar Terschelling komt en Terschelling echt wilt ontdekken, dan kan dat het beste per fiets. U komt op de mooiste plekjes, die u per auto echt niet gaat zien anders. En kunt u niet verder fietsen? Dan wordt het wandelen, maar daar gaat u dan ook geen spijt van krijgen. De mooiste plekjes op Terschelling ontdekt u namelijk echt per fiets of te voet. Al bij aankomst boot ziet u niet een, maar wel drie borden fietsverhuur staan aan de overkant van de straat.

Fietsverhuur op Terschelling in West Terschelling

Alle fietsverhuur op Terschelling op West Terschelling. Op de Willem Barentszkade vindt u fietsverhuur Zeelen. In de torenstraat, dit is het straatje richting de vuurtoren de Brandaris treft u fietsverhuur Knop. En rechts van de VVV-Terschelling vindt u fietsverhuur Haantjes. Als u de Willem Barentszkade nog iets verder doorloopt vindt u in de bocht fietsverhuur Jonker. Kortom, indien u bij aankomst boot direct op de fiets wilt stappen, heeft u dus de keus uit vier fietsverhuurders op West-Terschelling.

Fietsverhuur op Terschelling in Baaiduinen, Midsland en Midsland Noord

Gaat u liever eerst naar uw vakantiehuis per bus of per taxi, dat kan natuurlijk ook. In bijna iedere plaats op Terschelling vindt u wel een fietsverhuur waar u uw vakantiefiets kan huren. In Baaiduinen vindt u fietsverhuur Doeksen. In Midsland vindt u midden in het centrum van Midsland, tegenover de kerk, fietsverhuur De Groot. Even buiten het centrum, in Midsland Noord, treft u een filiaal van  Zeelen.

Fietsverhuur op Terschelling in Formerum

Gaat u een dorpje verder naar Formerum, dan vindt u vlakbij de molen, aan de noordkant van restaurant de Rustende Jager, fietsverhuur Bakker. Aan de Molkenbosweg, het straatje tegenover de Prairi, vindt u fietsverhuur Noorderlicht. En midden in Formerum, tegenover supermarkt Jumbo, een filiaal van  Zeelen. Naast de Jumbo zit een filiaal van Haantjes. Tevens vindt u aan de hoofdweg in Formerum ter hoogte van de bushalte afslag camping Appelhof, ook een filiaal van Haantjes.

Fietsverhuur op Terschelling in Lies, Hoorn en Oosterend

Nog een dorpje verder, u komt dan in Lies, vindt u een filiaal van  Zeelen naast de winkel Wad Anders. Het volgende dorp, u bent dan inmiddels al in Hoorn, treft u twee fietsverhuurders; Cor Bakker en Tom Terpstra. En als afsluiter in de rij is een filiaal van Zeelen in Oosterend.

Zoals u leest vindt u genoeg fietsverhuur op Terschelling.


Lees minder