Herfstvakantie op Terschelling 2024

Lekker uitwaaien op Terschelling in de Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie op Terschelling kunt u lekker uitwaaien en weer opladen. U heeft nog geen vakantiehuisje geboekt?  Hallo Terschelling heeft meerdere accommodaties, verspreid over het gehele eiland. Zit u liever dicht bij een dorpskern en de Landerummerheide? Dan zijn de chalets gelegen in Midsland Noord voor u de beste keuze. Of verblijft u liever rustig gelegen vlakbij Boschplaat om eindeloos te wandelen door het natuurreservaat de Boschplaat en over het strand? In oosterend verhuren wij drie terschellinger boerderijtjes die dan aan uw verwachting voor uw verblijf gaan voldoen. In Formerum staat het gezellige scandinavisch ingericht familiehuis De Jisper en of Familie Boerderij Roodkapje.

Wat te doen tijdens de herfstvakantie op Terschelling?

Er is van alles te doen tijdens de herfstvakantie op Terschelling. Wat dacht u van lekker zwemmen met de kids in het zwembad de Dôbe? Of houd u meer van een buiten activiteit? Blokarten op het strand met Mooi Weer? Een stevige wandeling maken op het strand en de wind trotseren met een excursie van Staatsbosbeheer? Fietsen door de duinen of wandelen op het strand. Of komt u voor de cranberrypluk? Als deze vrij is gegeven, moet u toch zekers even wat cranberries plukken om een heerlijke jam of compote van te maken om mee naar huis te nemen.

Flexibel boeken in de herfstvakantie op Terschelling

Hallo Terschelling verhuurt diverse accommodaties. U kunt flexibel verblijven vanaf minimaal 3 nachten. Op alle dagen aankomen maar behalve op zondag. Dat bied voor u als huurder meer perspectief om op een rustige dag tijdens de herfstvakantie met Rederij Doeksen naar Terschelling toe te komen.

Ook leuk om te doen in de Herfstvakantie op Terschelling

Voor meer typisch Terschellinger activiteiten tijdens de herfstvakantie adviseren wij u een zeehondentocht, huifkartochten bij Puur Terschelling en of een bezoek aan het Behouden Huys, Wrakkenmuseum of de Tigerstelling Bunkermuseum.

Bekijk hieronder de nog beschikbare accommodaties tijdens de herfstvakantie bij Hallo Terschelling.

ChaletsBungalowsBoerderijtjesFamiliehuisVakantiehuizen

Is er geen ruimte meer tijdens de herfstvakantie 2022? In de kerstvakantie, met de feestdagen naar Terschelling is ook leuk. Hier vindt u de geplande schoolvakanties voor 2022 in Nederland.

Zien wij elkaar in de herfstvakantie op Terschelling?

 

Bekijk ook eens de volgende pagina’s op onze website;

LastminuteRederij DoeksenValentijnsdag op TerschellingVoorjaarsvakantie op Terschelling

Pasen op TerschellingFjoertoer op TerschellingMeivakantie op TerschellingHemelvaart op Terschelling

Pinksteren op TerschellingOerol op TerschellingZomervakantie op Terschelling 

Berenloop op TerschellingKerstvakantie op TerschellingOud en Nieuw op Terschelling

Jaarwisseling op TerschellingVakantiehuis met HondWinkels op TerschellingRestaurants op Terschelling

Fietsverhuur op TerschellingAgenda op TerschellingWat te doen op Terschelling