Berenloop op Terschelling

berenloop terschelling marathon - Hallo Terschelling

Wanneer is de Berenloop op Terschelling?

Nog even en dan is het weer zover. Dan staat het eiland weer bol van de sportieve mensen. Dit jaar is de 22 editie. Veel deelnemers komen ieder jaar weer terug om mee te doen aan de Berenloop op Terschelling. Het hele eiland staat het weekend van 3 en 4 november in het teken van dit loop evenement.

Wanneer is Kleintje Berenloop op Terschelling?

Op zaterdag 3 november is er in de ochtend een kleintje berenloop. U kunt deelnemen aan de 5 of de 10 kilometer. De route is gelegen op het westelijk gedeelte van het eiland door de prachtige natuur.

Wanneer is de Jeugdloop op Terschelling?

Op zondagochtend 4 november is de start van de jeugdloop. De start van de jeugd berenloop is bij Hotel Boschrijck om 9.45 uur. U komt toch ook de jeugd aanmoedigen?

Hoelaat start de Halve en Hele Marathon op Terschelling?

Op zondag 4 november start de halve marathon om klokslag 12 uur bij de Brandaris. Voor de route verwijzen wij u naar de website van Berenloop. De route gaat via de hoofdweg van West, door de dorpen Midsland en Formerum, over het strand van midsland naar west aan zee, weer terug over de longway richting West Terschelling.

De hele marathon start om 12.40 uur. Voor de exacte route verwijzen wij u naar de website van de Berenloop. De route gaat via de Hoofdweg van West richting de Boschplaat, slingert door de polder, duinen en via het strand tot west aan zee,  weer terug via de longway naar West Terschelling.

Zijn er nog beschikbare vakantiehuizen tijdens de Berenloop 2018?

Bekijk hieronder de nog beschikbare accommodaties tijdens de berenloop bij Hallo Terschelling.
ChaletsBungalowsBoerderijtjesFamiliehuisVakantiehuizen
Is er geen ruimte meer tijdens de berenloop 2018? Neem dan direct een kijkje op onze website voor 2019. Hallo Terschelling wenst alle deelnemers, jong en oud, een sportieve en succesvolle loop toe. Zet ‘m op!
Deel {} via social media: