Bungalows op Terschelling

Vakantie vieren in een van de Bungalows op Terschelling

Bent u op zoek naar een rustig gelegen accommodatie om te genieten van al het natuurschoon dat Terschelling te bieden heeft? Dan zijn de vakantiebungalows van HalloTerschelling. echt iets voor u. Wij bieden verschillende vakantiebungalows aan die gelegen zijn aan zee of aan de bosrand. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw rust. Doordat de bungalows volledig gelijkvloers zijn, zijn deze uitermate geschikt voor (jonge) gezinnen, maar ook voor ouderen of gasten die slecht ter been zijn bieden deze bungalows een ideale uitkomst.

 

Centraal gelegen oase van rust

Ondanks dat de vakantie bungalows rustig gelegen zijn is het toch een ideale uitvalsbasis door de nabijheid van winkels en restaurants. De bungalows bieden plek aan 6 personen en zijn modern ingericht met alle faciliteiten die u nodig heeft. Op het ruime en beschutte terras kunt u in alle rust vertoeven en genieten van de zilte zeelucht terwijl u in de van alle apparatuur voorziene keuken zelf een heerlijke maaltijd klaarmaakt. Gaat u liever uit eten? Ook dit is geen enkel probleem. Er zijn verschillende restaurants in de omgeving waar u heerlijk kunt dineren.

Boek nu uw vakantie bungalow en kom genieten op Terschelling 

Naast de vakantie bungalows bieden wij ook chalets, familiehuizen en vakantieboerderijtjes. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of boek direct uw accommodatie.

Bekijk alle bungalows op Hallo Terschelling;

Bungalow GeluksplakBungalow Baranduin – Bungalow Finn