Lastminute vakantieboerderijtje Heemst

Lastminute vakantieboerderijtje Heemst op Terschelling van zaterdag 19 Augustus tot zaterdag 9 September. Bekijk hier uw korting en Boek nu deze Last Minute.

Heemst is een 6 persoons vakantieboerderijtje op Terschelling, aan de rand van de duinen, vlakbij de Boschplaat in Oosterend. Er is een ruime eigen terrein bij het vakantieboerderijtje en een heerlijk terras. De afstand van het vakantieboerderijtje tot het strand is ongeveer 2200 meter. Op de begane vloer bevindt zich een woonkamer met sfeer gashaard en een separate keuken. Een badkamer en een separate toilet. 1 slaapkamer met een tweepersoons bed. Twee slaapkamers op de bovenverdieping, allebei voorzien van twee eenpersoons bedden. Tevens is een campingbedje en een spijltjesbed aanwezig. Heemst is een luxe vakantieboerderijtje op het parkje zee en wind. U beschikt natuurlijk over gratis Wifi en een eigen parkeer gelegenheid bij Heemst. Kortom, een terschellinger vakantieboerderijtje die van alle gemakken is voorzien. U mag geen huisdieren meenemen naar Heemst. Heeft u een familie feestje en zoekt u meerdere boerderijtjes die dichtbij elkaar liggen? Kijk dan ook eens naar Gele Lis en Vergeet mij Niet. Wellicht is een combi van een of beide boerderijtjes dan een geschikte oplossing. In het dorp Oosterend vindt u 2 restaurants, eetcafe de Boschplaat en restaurant de Grië. Op het strand van Oosterend vindt u strandpaviljoen Heartbreak Hotel. Tevens is er in Oosterend een fietsverhuurder en zijn er 2 kaasboerderijen die u kunt bezichtigen. Gat u liever mee met een huifkartocht of maakt u graag een ritje met een paard, dan bent u bij puur-terschelling aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over boerderijtje Gele Lis? Neemt u dan contact op het verhuur bureau.

 

vakantieboerderijtje Heemst buitenaanzicht - Hallo Terschelling  vakantieboerderijtje Heemst keuken - Hallo Terschelling  vakantieboerderijtje Heemst zithoek - Hallo Terschelling  vakantieboerderijtje Heemst ouderslaapkamer gelijkvloers - Hallo Terschelling