Winkels

Informatie over WinkelsUw winkeletalage ook op Hallo Terschelling?

  • 300 woorden tekst
  • Vermelding bedrijfsgegevens
  • Max. 8 foto’s
  • Link naar eigen website
  • Unic Selling Points
  • Meedoen is GRATIS tot 1 April 2018
  • Tegenprestatie: linkruil

JA IK DOE MEE.
Deel deze winkels op Terschelling via Social Media:

Winkels op Terschelling. Terschelling heeft een ruime verscheidenheid aan winkels. West-Terschelling en Midsland kent de grootste winkelgebieden. Echter vindt u in meerdere kleine plaatsje op het eiland toch ook nog erg leuke winkels, die een bezo...

Lees meer

Winkels op Terschelling. Terschelling heeft een ruime verscheidenheid aan winkels. West-Terschelling en Midsland kent de grootste winkelgebieden. Echter vindt u in meerdere kleine plaatsje op het eiland toch ook nog erg leuke winkels, die een bezoekje zekers waard zijn. Wij van Hallo Terschelling vertellen u graag over welke winkels u zoal al kan vinden op Terschelling. Dus wij gingen voor u op pad per fiets en begonnen op West-Terschelling in de Torenstraat. Vanaf ons kantoor fietsen wij via de dijk naar West-Terschelling en parkeren onze fietsen op de Willem Barentszkade ter hoogte van het Wakend Oog. Via de haven lopen wij richting de Vuurtoren De Brandaris, de Torenstraat in. Direct aan onze linkerhand staat “t Lokaal, een mooie winkel met gevarieerde eilandproducten. Ietsjes verder treffen wij Tabakspeciaal zaak Sijpie aan gevolgd door de fietsverhuur van de Familie Knop. Wuxalia met eilander lekkernijen en souveniers. Aan de overkant van Wuxalia vindt u een kapsalon Style4you. Wij lopen verder en treffen daar Life Style & Fashion Pand 26, Jaap Kuiper optiek, Woodstock kleding, Ter Stal, Hema, Fraai eiland Lifestyle, Bakkerij Spanjer voor dagelijks brood en banket, Zeeders TS 49, Slagerij Schaafsma, Robbies Jeans & Casuals, Onder de Toer, Lijftijd en op de hoek als afsluiter Sjoerdje.

Nu staan wij onder de voet van de Brandaris en bekijken nu eens even rustig de vuurtoren van dichtbij. Wij pinnen even wat geld bij de pinautomaat tegenover de Brandaris en drinken even een bakje bij Hotel Nap en vervolgen onze weg in de Boomstraat. Als eerste treffen wij aan onze rechterhand ijssalon de Ijszee met daarnaast de zeevishandel Noordzee, Eiland Delicatessezaak De Jutter, kadoo winkel Overzee, supermarkt de Spar, Wijnhandel en Slijterij Lutine, Goudsmid Overzee 2, Surf Village, Boekhandel Funke en Scheerman, ijs en banket.

Aan het einde van de straat kruist de Burgemeester Redekerstraat de Boomstraat en zowel links als rechtsom om treffen wij nog een paar leuke winkels aan. Dio drogisterij Mast, Bloemenzaak Lavandula, De Strandloper schoenen, Schylgervakwinkel en Woning Inrichting Mast ( 100 meter verder dan de Strandloper) treft u aan als u om de oost de straat vervolgd. Biologisch winkel De Bionier en de kledingzaak Seazon vindt u aan de westkant van de Burgemeester Redekerstraat. Aan de Westerbuurtstraat op oud West vindt u nog een Verfwinkel Spathoek en aan de Willem Barentszkade Jonker Watersport en outdoor. Kortom genoeg te bekijken, te proeven en te passen op West- Terschelling. Ook leuk om te weten is dat tijdens de zomermaanden om de week een gezellige braderie georganiseerd wordt door de ondernemers van West en de ondermers van Midsland.

Op Halfweg staat de boerderijwinkel van schapen- en kaasboerderij Halfweg. Op Kinnum vindt u nog een leuke boerderijwinkel De Geskieker geheten.

In Baaiduinen vindt u langs de hoofdweg de winkel van schilder Haarsma en de winkel Van Bouwbedrijf Combi Bouw.

In het centrum van Midsland vindt u op de Oosterburen, De Koperwiek, Boekhandel Roosenberg, Waddenchic, De Bedstied, De Oude Smidte, Kookwinkel ’t Oosterom, Terschellinger Goud & Zilversmederij, Kapsalon Lucky Lok, Het knuffel winkeltje Brune Beer, Pur Sang, De Blokker, Galerie ’t Spinsel, Drogisterij Bewust en Mooi, Tea en Lunchroom Passie, Supermarkt Coop. In de Westerburen vindt u de winkel Buitenleven, De Kleine schatkist Sieraden, Kdo & Zo, De Notenkraker, Fotostudio Hart en Kamstra, Slijterij de Spiegel en De Groot.

In Landerum staat langs de hoofdweg de mooie wolwinkel van Pien en de lijstenmakerij van Bram Bossina. In Formerum aangekomen treffen wij de supermarkt Jumbo en de fietsenwinkel/fietsverhuur Zeelen.

In Lies vindt u de woon- en cadeau winkel Wad Anders, Supermarkt Spar Cupido, EP Ruijg winkel met een koffie en thee hoek en de boerderijwinkel van de Pieter Peits Hoeve.

In Hoorn vindt u de fietsenwinkel van Cor Bakker en de Ben van Alles.

In Oosterend zijn nog twee kaasboerderijen met een boerderijwinkel. U vindt ze bij de Ecologische schapenkaas boerderij De Zeekraal en de andere bij Kaasmakerij de Terschellinger.


Lees minder